Over ons

Over BEMA Tuinen

Gelegen in het mooie Oldebroek op de Veluwe, omgeven door de schoonheid van de natuur, is Bema Tuinen gevestigd. In de jaren ‘80 van vorige eeuw ontstond het bedrijf hier als kwekerij. Ondertussen is het uitgegroeid tot veel meer dan dat. De kwekerij bestaat nog steeds, maar is verder gegaan onder de naam Bema Cultivations. Bema Tuinen richt zich tegenwoordig op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Hiervoor werken wij nauw samen met onze kwekerij, waardoor we veel van de planten voor uw tuin zelf kunnen leveren. Zo kunnen we u altijd de beste kwaliteit bieden.

Bij Bema Tuinen werken we vanuit een passie voor de natuur. Bij ons vindt u geen ‘standaard’ tuinontwerpen, maar exclusieve tuinen die écht bij u passen. We vinden het een geweldige uitdaging om goed naar uw wensen te luisteren om dit vervolgens om te toveren tot een werkbaar concept. Zo laten we onze klanten optimaal genieten van de buitenruimte die ze hebben.

Vanaf het eerste ontwerp tot de aanleg en het onderhoud, wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

In samenwerking met

Onze leveranciers

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring