Wat doen wij

Tuinaanleg

Wilt u binnenkort genieten van uw droomtuin?
Een goed ontwerp is dan de eerste stap, maar ook de daadwerkelijk aanleg van de tuin vraagt om de nodige expertise. Het zorgvuldig aanleggen van de tuin is belangrijk als u er jaren van wilt blijven genieten. Daarom gaan onze hoveniers altijd met de benodigde zorgvuldigheid aan de slag. Eerst wordt er een goed ontwerp gemaakt. Dit gebeurt uiteraard aan de hand van uw wensen en ideeën. Van kleine stadstuin tot grote tuin inclusief vijver, er is heel veel mogelijk. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan we echt aan de slag. Heeft u al een ontwerp liggen? Ook dat plan realiseren we uiteraard graag voor u.

Naast Bema Tuinen hoort ook de kwekerij ‘Bema Cultivations’ bij ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij veel planten voor uw tuin zelf leveren. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt. Ook als wij bepaalde beplanting niet zelf kunnen leveren, zoeken we uiteraard naar de beste kwaliteit producten voor u. Wij zijn immers pas tevreden als u met een goed gevoel uw nieuwe tuin bewondert.

Bij de aanleg van uw tuin gaan we zorgvuldig te werk. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Van het graafwerk tot het aanleggen van de infrastructuur en van de bestrating tot de beplanting. Met oog voor detail én voor het grote geheel leggen we zo stap voor stap uw tuin aan.

De hoveniers van Bema Tuinen ontzorgen u volledig, waardoor u geen omkijken heeft naar de aanleg van uw droomtuin. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat ook u straks geniet van een nieuwe exclusieve tuin.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring