Wat doen wij

Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin is een belangrijke klus.
In een goed onderhouden tuin geniet u meer van de buitenruimte en het buitenleven. Maar tuinonderhoud is tegelijkertijd ook een tijdrovend klusje. Bovendien vraagt het om enige expertise om alles in uw tuin de juiste aandacht te geven. Daarom kunt u uw tuinonderhoud uitbesteden aan de ervaren hoveniers van Bema Tuinen. Zij hebben alles in huis om uw tuin het hele jaar door te laten stralen.

Van het wieden van onkruid tot het verticuteren van uw gazon, het snoeien van planten en het reinigen van uw vijver, bij het tuinonderhoud komen veel verschillende dingen kijken. Wij nemen u de klusjes uit handen waar u liever zelf geen tijd voor vrijmaakt of waar u de expertise of het gereedschap voor mist. In elk seizoen heeft uw tuin speciale aandacht nodig. Wilt u altijd verzekerd zijn van een tuin in topconditie? Laat ons dan regelmatig het tuinonderhoud uitvoeren. Heeft u behoefte aan eenmalig onderhoud, bijvoorbeeld voor een feestje of omdat uw tuin gewoon even net wat extra aandacht nodig heeft? Ook dan helpen we uiteraard graag verder.

Welke werkzaamheden wij bij het tuinonderhoud precies uitvoeren ligt aan uw wensen. We horen daarom graag wat we voor u kunnen betekenen, zodat ook u binnenkort weer optimaal geniet van uw geweldige buitenruimte.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring