Wat doen wij

Tuinontwerp

Wilt u straks tevreden genieten van uw droomtuin, maar weet u niet waar u moet beginnen?
Het ontwerpen en realiseren van een mooie tuin is een vak apart. Het creatief omgaan met ruimtes, het toevoegen van verrassende elementen en het realiseren van wensen en ideeën vraagt om expertise en creativiteit. Uw tuin moet niet alleen als een verlengde van uw woning voelen, maar het moet echt iets toevoegen aan uw leven. Het moet zorgen voor een fijne balans tussen binnen en buiten leven. Daarom staan onze ontwerpers en hoveniers u graag bij in dit proces. Van de eerste ideeën en schetsen tot het indrukwekkende eindresultaat. Heeft u al een ontwerp liggen en wilt u advies? Ook dan denken we graag met u mee.

Bij Bema Tuinen richten we ons graag op exclusieve tuinen. Dat klinkt misschien heel duur en niet direct voor iedereen weggelegd, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met exclusief bedoelen wij vooral ‘anders dan anders’. Wij leggen veel nadruk op creativiteit en uitdaging, zodat u een unieke tuin krijgt die écht bij u past. Wij willen niet terugvallen op een standaard ontwerp, maar zoeken keer op keer naar nieuwe ontwerpen en ideeën. Zo krijgt u geen dertien in een dozijn ontwerp, maar een exclusieve tuin speciaal voor u.

Kunt u ook niet wachten om straks te proosten in uw nieuwe droomtuin? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag welke wensen we voor u mogen realiseren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring